Omnium

De omniumverzekering vergoedt de schade aan uw eigen voertuig bij een ongeval dat u zelf hebt veroorzaakt. U hebt de keuze tussen een beperkte omnium (mini-omnium) of een volledige omnium (volledige omnium).

Mini-omnium

De mini-omnium dekt:

  • Brand: met inbegrip van ontploffing, steekvlammen, kortsluitingen en bliksem; waar en hoe die zich ook voordoen.
  • Glasbreuk: bij sommige polissen kunnen wij u zelfs het systeem van derde betaler voorstellen. In geval van herstelling of vervanging van uw voorruit, zijruiten of achterruit hoeft u het geld niet voor te schieten.
  • Natuurkrachten (waaronder vallende stenen, hagel, overstroming …) en botsing met dieren.
  • Diefstal: met inbegrip van home- en carjacking en diefstal van sleutels. Zijn ook inbegrepen : kosten voor de vervanging van de sloten en programmering van gecodeerde sleutels, alsook de kosten door schade bij poging tot diefstal.

Hebt u uw wagen echt nodig voor het werk ? Dan kunnen we een voorstel uitwerken waarbij ook in een vervangwagen wordt voorzien tot u uw uitkering ontvangen hebt. Wanneer u dan opteert om een stockwagen aan te kopen, kan u in afwachting steeds over een voertuig beschikken.

Volledige omnium

De volledige omnium vult de dekkingen van de mini-omnium aan met een verzekering van alle stoffelijke schade die het gevolg is van vandalisme, aanrijdingen of andere ongevallen.

pijl goed

 

Vraag nu een offerte aan

 

© Damport bv / Verzekeringsmakelaar Brugge / Verzekeringsmakelaar Sint-Kruis

Verzekeringen Brugge / Verzekeringen Sint-Kruis