Verkeersverzekering gezin

Elk jaar in september horen we minder leuke berichten over scholieren die bij een ongeval betrokken raken. En dan spreken we nog niet over het aantal ongevallen met de wagen, motor- of bromfiets.
In het dichtbevolkte België loert het gevaar letterlijk om elke hoek. Het is dan ook geen onverstandige beslissing om een verkeersverzekering gezin af te sluiten.

Deze polis zal een vergoeding uitkeren bij overlijden of blijvende invaliditeit van een gezinslid na een verkeersongeval. Bovendien komt deze verzekering ook tussen in de medische kosten wanneer iemand van uw gezin gewond geraakt in een verkeersongeval. En dit in vrijwel alle situaties, zoals bijvoorbeeld als bestuurder of passagier van een auto, bromfiets maar ook als voetganger.

Voorwaarde is wel dat het om een ongeval in het verkeer gaat.

Deze verzekering is dan ook geschikt voor gezinnen met schoolgaande kinderen waarvan de leden zich veel in het verkeer begeven. U kunt in grote mate zelf bepalen voor welke bedragen u zich wenst te verzekeren en dus grotendeels zelf de hoogte van de premie afstemmen op het gezinsbudget.

We kunnen u dus echt een product op maat aanbieden.

pijl goed

 

Vraag nu een offerte aan

 

© Damport bv / Verzekeringsmakelaar Brugge / Verzekeringsmakelaar Sint-Kruis

Verzekeringen Brugge / Verzekeringen Sint-Kruis