Verzeker u van mooie feestdagen!

De feestdagen komen eraan en dan denken we graag aan gezellige zaken. Lekker samen eten, een groot feest voor het einde van het jaar. Leuk, met de gehele familie bij elkaar. U bereidt zich goed voor met veel lekkere hapjes en drankjes of tijdige reserveringen voor een feestje buitenshuis. Het kan niet misgaan dus!

Maar wat als…

Wat als een vuurwerkpijl per ongeluk in een feestzaal afgaat en materiële schade veroorzaakt? En hoe zit het met eventuele schade door uw toedoen aan de auto van uw vrienden, die u bestuurt als BOB? Of wat als de voetbal van uw kind dwars door het raam van uw gehuurde vakantiewoning vliegt? Geen leuke dingen die de feestvreugde verhogen maar wel goed om even over na te denken. Een soepele oplossing zorgt er bij enkel materiële schade voor dat u toch nog kunt genieten van de resterende feestdagen. Bereid u daarom ook voor op zaken die eventueel kunnen gebeuren. Een enkel telefoontje naar ons volstaat voor goed verzekerde feestdagen!

BA Familiale verzekering

Een klein ongelukje waarbij u materiële en/of lichamelijke schade toebrengt aan derden is zo gebeurd. Dit kleine ongelukje kan grote financiële gevolgen hebben, omdat het slachtoffer bijvoorbeeld recht heeft op schadevergoeding. Een BA familiale verzekering dekt deze schade. Al uw gezinsleden zijn meeverzekerd, ook uw huisdier, waar u ook bent. Een BA Familiale is niet verplicht maar eigenlijk onmisbaar.

Extra uitbreiding

Bij een aantal BA Familiale verzekeringen zijn de volgende dekkingen optioneel:

  • Materiële schade in een feestzaal die u huurt;
  • Wanneer u BOB bent voor vrienden en een ongeval veroorzaakt. De materiële schade aan het voertuig is gedekt;
  • Materiële schade aan gratis geleende voorwerpen in de privésfeer;
  • Schade aan de studentenkamer van uw kind;
  • Schade in een gehuurde vakantiewoning.​

Contact

Wilt u meer informatie of een polis aanvragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag zodat u verzekerd bent van mooie feestdagen en een goed begin!

 

Altijd tot uw dienst

Terug naar overzicht