Autosalon 2016: van exclusieve auto’s en motoren tot de beste verzekeringen!

Van 14 tot en met 24 januari vindt in Brussels Expo de 94e editie plaats van de internationale Autosalon. De verwachting is dat meer dan een half miljoen mensen de 100.000 m2 met 150 presentaties bezoeken.

Verleden, heden, toekomst

In het salon vindt u de meest exclusieve wagens van vroeger, nu en de toekomst. Zo kunt u er de Youngtimers van de jaren 70, 80 en 90 bekijken in een disco-omgeving, de sensatie van de nieuwe modellen van nu ervaren en alles te weten komen over de connected cars van straks tijdens de 5de editie van European Automotive Forum op donderdag 14 januari a.s. Natuurlijk kunt u  indrukwekkende selfies maken met de mooiste wagens maar ook kunt u kiezen voor een unieke special effect selfie, die op meer dan 120 meter wordt gemaakt, waarbij een groot deel van het autosalon zichtbaar wordt.

Unieke belevenis

U kunt tijdens het Salon alles te weten komen over de nieuwste technologieën voor auto en motor. Natuurlijk zijn er ook vele spectaculaire activiteiten te zien en te beleven zoals BMX en Moto Trail Freestyle. Bent u zelf avontuurlijk aangelegd? Dan kunt u zich bijvoorbeeld uitleven met freestylen op een elektrische motor. Of u maakt een testrit met een van de nieuwste terreinwagens op een spectaculair terrein bij Paleis 12. Het is ook mogelijk dat u kiest voor een unieke beleving in een voertuig met groene energie. U kunt echt alles zien en

Openingsuren Autosalon 2016

Het Autosalon 2016 is iedere dag open van 10.00 tot 19.00 uur. De nocturnes zijn dit jaar op vrijdag 15, maandag 18 en vrijdag 22 januari. De salon is dan geopend van 10.00 tot 22.00 uur.

Alle informatie vindt u op de officiële website terug.

Eigentijdse verzekering

Natuurlijk is een goede eigentijdse verzekering onmisbaar bij uw auto en motor. Tijdens het autosalon zijn er dan ook veelal speciale acties en voorwaarden op verzekeringen. Contacteer ons gerust vrijblijvend mocht u plannen hebben voor aankoop zodat wij de beste verzekering kunnen zoeken en aanbieden!  

 

Uw makelaar,

Altijd tot uw dienst

Terug naar overzicht